Vedligehold din WordPress hjemmeside

Vedligeholdelse af hjemmeside

Vedligeholdelse & support til WordPress - gør det nemt at eje en hjemmeside

Vedligeholdelse af en hjemmeside sikrer, at den bevarer en høj kvalitet og funktion. Året rundt. Du kan også ringe til os, når du har et akut problem med en WordPress hjemmeside. Vi er et team af WordPress specialister, der løser alle problemer i WordPress med sikker hånd. Tiden du betaler for, bruger vi effektivt. Giver du opgaven til os, får vi hjemmesiden på plads. Hurtigt og nemt for dig og din virksomhed. 

Vi løser hjemmesidens problemer - og forebygger nye

Webpedel er et professionelt webbureau, der er kendt for sikre løsninger og lave priser. Vi har også en hurtig responstid, når hjemmesiden ikke virker, som den skal. Vi sikrer alle der bruger din hjemmeside, en god og problemfri oplevelse. Er der opstået et akut problem, kan det skade din forretning på nettet. Derfor handler vi altid hurtigt, når du kontakter os. Det gør vi uanset om siden er gået ned, er hacket eller viser sig ”ikke sikker”. 

Et samarbejde med specialister sparer værdifuld tid

Som webbureau gør vi det nemt for virksomheder at have en problemfri hjemmeside på nettet. Teknik, sikkerhed og funktioner bliver løbende tjekket, redigeret og vedligeholdt. Blandt andet ved at opdaterer dit CMS (WordPress), dit tema og plugins. Hjælp til WordPress er en af vores kernekompetencer.

 

Hvor ofte vedligeholder vi hjemmesiden?

Langt de fleste hjemmesider kører fint, hvis vi opdaterer siden to gange om året. Nogle kunder ønsker dog opdatering hver måned. Men det er sjældent nødvendigt. Vi bliver underrettet fra bl.a. Wordfence, hvis der opstår huller i sidens sikkerhed eller der er problemer med plugins. Det sker nemlig at de konflikter med hinanden eller ikke længere bliver udviklet. Er det tilfældet, udgør de en risiko for sidens sikkerhed. Vores opgave er altså blandt andet løbende at slette og/eller erstatte plugins, der skaber problemer. I dag er en hjemmeside der ikke virker korrekt en ulempe, der kan koste kunder. Derfor gør vi alt for at sikre en god oplevelse for dine brugere. Også mens vi redigerer hjemmesiden.

 

Hvad koster det at få en sikker WordPress? Se pris ...

Prisen bliver lagt fast fra starten og beregnet ud fra, hvor stor hjemmesiden er. Vi har en minimumtakst på 550 kr. uden moms for en halvårlig opdatering, det vil sige 11oo kr. om året. De fleste almindelige hjemmesider ligger under 2250 kr om året.

Er det tid til en helt ny hjemmeside?

Viser det sig, at din side er blevet for gammel, så finder vi en løsning der passer til dig. Vi er også specialister i opdatering og redesign af hjemmesider. Et nyt design vil betyde, at du møder nye kunder med et moderne og brugervenligt udtryk. Er du og din virksomhed helt ny på nettet, udvikler vi en ny hjemmeside til dig. Ønsker du det, tager vi gerne ansvar for at vedligeholde den nye side.

Skal vi snakke om vedligehold af din hjemmeside?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage