WordPress hjemmesider - tilbud og priser

wordpress hjemmeside pris

Vi designer i WordPress og skræddersyr tilbud og pris til hjemmesidens formål

Din pris på en ny WordPress hjemmeside vil variere, alt efter hvad dit behov er. Hos Webpedel er det muligt at købe en lille, professionel og SEO-venlig hjemmeside med et enkelt design. Du kan læse mere om de billigste løsninger her: billig hjemmeside. Det er også muligt at bestille større avancerede hjemmesider med kalenderstyring, booking, medlemssystemer, nyhedsbreve, forum mv. Der er uendelige muligheder med WordPress, og din hjemmeside bliver skræddersyet til dig, og det behov du står med. Derfor har vi ikke faste priser på vores hjemmesider. Til gengæld kan vi love dig, at vi laver et godt tilbud til dig, når vi har talt om din ønsker for den nye hjemmeside. Vi skal høre lidt mere om din virksomhed (eller forening), det konkrete formål med hjemmesiden mv. Så finder vi den pris, der passer til dig og dit budget.

Rådgivning om design er naturligvis med i prisen

Hos Webpedel mener vi, at alle fortjener en flot og effektiv hjemmeside. Vores mange års erfaring inden for webdesign gør, at vi hurtigt kan spore os ind på, hvilken type design, layout og funktioner på hjemmesiden, der opfylder dine behov. Vores telefoner er åbne hver dag mellem 9 og 16, og du kan altid ringe til os.

En professionel hjemmeside skaber troværdighed

Hvis hjemmesiden har et professionelt mål, så skal hjemmesiden også være professionel. Et flot hjemmesidedesign skaber troværdighed. Det sammen gælder god funktionalitet, så kunderne og brugerne får en god oplevelse på dine sider. Den professionelle hjemmeside du køber hos Webpedel, er skræddersyet. Det vil sige, den er udviklet og designet af Webpedel med WordPress som redskab. Det er blandt andet vores tekniske knowhow, der får siderne til at køre som smurt på skærme i alle størrelser og i alle de gængse browsere.

 

Et enkelt, men professionelt webdesign er nok

Det er ikke ualmindeligt at nystartede virksomheder kommer skævt fra start med en såkaldt gratis hjemmeside. Den er gratis så længe du gør det hele selv. Det er også gratis at sy sit eget tøj og lave sin egen VVS, men det bliver nok heller ikke lige så godt, som det man får fra fagfolk med mange års erfaring. Mange ender med at bruge oceaner af tid på et produkt de ikke glade for.  Brug i stedet din tid på det som du er bedst til, og lad os bruge vores ekspertise på at sikre et produkt som både vil give dig og de besøgende på din hjemmeside en god oplevelse.

 

Sådan kommer du godt fra start på nettet

Hjemmesidens funktionalitet skal være skarpt tilpasset målgruppen. Webpedel sikrer, at du ikke skyder over målet med en alt for dyr hjemmeside. Omvendt kan der være nogle vigtige funktioner, du ikke kan undvære i din branche, hvis hjemmesiden skal gøre sit arbejde ordentligt – og du skal nå dine mål. Det vejleder vi også om. Webpedel har en ikke uvæsentlig rolle at spille, når din virksomhed eller foreningen skal på nettet med en helt ny hjemmeside. Vi hjælper dig med at bruge din investering og budgettet til hjemmesiden fornuftigt. Dermed er du sikret et hjemmesidedesign med et udtryk, der rammer formålet og din målgruppe fra starten.

 

Tilbud og service kunderne vender tilbage til

Webpedel har i mere end 7 år designet og udviklet hjemmesider i alle størrelser – med stor succes. Vores relation til kunderne er ofte langvarig, og det skyldes især vores reelle vejledning i forhold til behov, budget og priser. Vores mange års erfaring med at bygge små og store professionelle hjemmesider gør, at vi hurtigt sporer os ind på, hvad dit firma har brug for – og også som sagt, hvad der vil være overflødigt at bruge penge på. Vi er fagligt dygtige, ordentlige mennesker og har en professionel tilgang til vores kunder og service. Lyder vi som et webbureau, du gerne vil samarbejde med? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Må vi friste dig med et tilbud?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage