En billig hjemmeside til dig

Er det en billig hjemmeside du søger?

Så er Webpedel det perfekte bureau til dig. Vi er et webbureau med speciale i billige og simple hjemmesider samt flotte designs. Selvom hjemmesiden er billig, får du stadigvæk hvad enhver moderne hjemmeside skal indeholde for at møde de grundlæggende krav fra søgemaskiner og kunder: Nem navigation, responsive design, SEO-venlig teknik, sikkerhed i top og et professionelt udtryk.

Vi tilbyder også hjælp til din WordPress - som ekstern webmaster på hjemmesiden

Er der også brug for en billig webmaster til at vedligeholde den færdige hjemmeside? Så klarer vi også den opgave. Hos Webpedel bliver du mødt af et effektiv team med dygtige webdesignere. Alle med erfaring i professionelle hjemmesidedesign. Medarbejderne i huset har indgående kendskab til problemløsning og muligheder i WordPress. Bliver du kunde hos os, er du sikret en flot, billig og skræddersyet løsning i WordPress. Webpedel er et trygt og sikkert valg – og et webbureau med mange glade kunder. Et samarbejde med os bringer dig og din forretning godt videre.

Support og vedligehold kan du læse mere om her: Få tilbud på en serviceaftale

Første skridt - find ud af hvad du har brug for

Køb af en hjemmeside er et stort skridt. Så ring i dag og få en snak før du får et tilbud. Det vil give dig klarhed og overblik – så du kan tage en beslutning med ro i maven. Vi starter med at tale om målet med den nye hjemmeside. Skal den sælge? Informere? Imponere? Vi hjælper dig med alle spørgsmål omkring design og funktioner, så hjemmesiden kan nå sine mål. Vi tager også en snak om, hvad hjemmesiden må koste. Heldigvis er det muligt at nå langt med en billig hjemmeside, så længe teknikken spiller, og designet er professionelt. Og det sikrer vi, er på plads.

 

Derfor bør du overveje en WordPress hjemmeside

Mulighederne i WordPress er enestående. Du kan udvikle alt lige fra basale blogs til professionelle konsulentsider og omfattende medlemsplatforme med integrationer af eksterne systemer. WordPress har et særligt veludviklet CMS (Content Management System). Deres CMS er det største i verden, da over 50% af alle CMS-baserede hjemmesider er fra WordPress. At de er store og dominerede på markedet, er en kæmpe fordel for dig som bruger. Det betyder nemlig, at der konstant bliver udviklet nye teknologier og funktioner inden for vedligeholdelse, udvikling og opdateringer. Køber du en WordPress baseret hjemmeside, behøver du ikke bekymre dig om, at hjemmesiden pludselig ikke kan opdateres eller modificeres efter noget tid. Det er der en stor fordel og tryghed i, og gør WordPress til det mest sikre og bedste valg.

Vil du have mere viden om nye hjemmesider – så kan du læse videre her: Ny hjemmeside.  

Skal vi også finde en billig løsning til dig?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage