Webdesign til terapeuter

eksempler på gode hjemmesider

Holdehelelivet.dk - fik designet sin første hjemmeside hos Webpedel

Kerstin Backlin er terapeut og lærer med speciale i Alexanderteknik. Hendes ønske var, at gøre brug af vores særlige tilbud, hvor vi udvikler nye hjemmesider til terapeuter. Vi har i samarbejde med en skole for psykoterapeuter (seop.dk), udviklet en skabelon (template) til en ny terapeut-hjemmeside. Det er en stor fordel for dig. Det gør nemlig, at vi kan holde prisen nede. Endda uden at du skal gå på kompromis med alt det, siden har brug for. Med nye fotos og din egen tekst, får din side et nyt og personligt udtryk på nettet. Du får et produkt, der giver dig et attraktivt og brugervenligt design, der taler til nye klienter. Oven i det er alle funktioner skræddersyet til netop terapeut-branchen. Vores tilbud egner sig godt til nystartede såvel som erfarne inden for branchen.

Har du som psykolog, psykoterapeut eller anden behandler, brug for at klienter og kunder kan booke dig online? Så læs mere her: Hjemmeside med booking system til terapeuter. 

Martin Halblaub

CEO, Dansk Psykiatrisk Selskab Ltd.

While their actual implementation into the website is still underway, Webpedel’s designs have been received warmly by the internal team. They provides high-quality services in a timely and collaborative manner. The team is professional, hard-working, and creative.

Skal hjemmesiden på plads nu?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage