Flyt hjemmesiden - vi sikrer det sker korrekt

Hvad koster det at flytte en hjemmeside til nyt domæne og/eller ny server?

Overvejer du at flytte din hjemmeside til en ny server/nyt webhotel? Eller at ændre hjemmesidens domænenavn? Så kan du gøre det nemt med hjælp fra et webbureau. Prisen for at skifte webhotel starter ved 2500 kr. + moms. For den pris kan vi flytte en almindelig ukompliceret hjemmeside. Har du et større website med en kompliceret funktionalitet? Så koster det lidt mere – afhængigt af opgavens omfang. Vil du have en nøjagtig pris, du kan tænke over, så er du velkommen til at ringe til os. Et tilbud og en snak er uforpligtende, og vi ser frem til at tale med dig om flytning af din hjemmeside.

Hvornår er det en god ide at flytte webhotel

Der kan være flere grunde til, at du ikke bør vente med din domæneflytning. Er din hosting-udbyder gået konkurs, giver det sig selv, at du skal finde et nyt webhotel til din hjemmeside. Ligger din server i udlandet? Det kan udgøre en risiko i forhold til GDPR – hvor en dansk server vil være mere sikker. Er dit nuværende webhotel for dyrt, vil det også give god mening at flytte dit website til en billigere løsning. I nogle tilfælde kan flytningen af en hjemmeside hurtigt tjene sig selv ind igen. Mangler du en effektiv support og service hos din udbyder? Eller flere funktioner som mail-konti, backup og DNS-styring? Så kan det også være en god ide at få flyttet hjemmesiden. Heldigvis er der flere webhoteller, der tilbyder deres kunder en god support. Er du generet af en server, der virker ustabil eller langsom? Så bør du overveje en udbyder med en højere og hurtigere kapacitet, der passer bedre til størrelsen og trafikken på din hjemmeside.

Hvilket webhotel er bedst

Er du i tvivl om, hvilket webhotel der er det bedste for dig og din hjemmeside? Så vejleder vi dig, før vi flytter din hjemmeside. De billigste hosting-tjenester som Simply.com og One.com opfylder de fleste behov ved mindre eller mellemstore hjemmesider. Der kan selvfølgelig være enkle tilfælde, hvor det giver mening at vælge et mere specialiseret webhotel. Eksempelvis WP Engine. Men hold ikke dig selv tilbage for at spørge os og få svar på priser mm. Ring gerne i dag og få en snak om flytning af din hjemmeside. Så finder vi en god løsning og pris til dig.

 

Webpedel kan også hjælpe med en helt ny hjemmeside

Webpedel et et webbureau med speciale i WordPress hjemmesider. Overvejer du en helt ny hjemmeside, kan du med fordel læse mere om emnet her: Ny hjemmeside

Har du brug for en sikker flytning af hjemmesiden?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage