Optimering af hjemmesidens hastighed

Fra langsom til hurtig hjemmeside med hjælp til hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering er på vej til at blive en vigtig investering i din hjemmeside. Jo hurtigere din WordPress hjemmeside loader, jo bedre en oplevelse giver du kunder og brugeren online. Og fordi Google lever af tilfredse kunder, er brugervenlighed et forhold Google lægger stor vægt på i deres algoritmer. Især fra maj 2021, hvor netop hjemmesiders hastighed bliver en af de nye vitale værdier i Googles algoritmer. Med andre ord skruer Google op for deres krav til, hvor hurtigt din hjemmeside loader. Falder dit site under de minimumskrav Google stiller? Så risikerer du på sigt (ifølge Google), at miste din position i søgeresultatet og dermed din synlighed, for den målgruppe du ønsker at nå. Med de nye værdier og algoritmer bliver hjemmesiders hastighed til en betydningsfuld del af den fremtidige søgeoptimering online. Heldigvis er der hjælp at hente til opgaven. Lige her, hos Webpedel.

Vi tester, hvad der gør hjemmesiden langsom

Ofte er det avancerede funktioner i hjemmesidens design, der giver problemer. Måske det er en slider (der viser billeder), der gør hjemmesiden langsom. Du kan også få problemer med hastigheden, hvis hjemmesiden har kompliceret eller modstridende JavaScript, eller du har en flash-grafik, der ikke fungerer optimalt. Men der kan være mange andre gode grunde til, at hjemmesiden er langsom. Der er for eksempel mange flotte og omfattende hjemmesider på nettet i dag, hvor det visuelle er prioriteret på bekostning af hjemmesidens load-tid. Og det er på vej til at blive lidt af en hovedpine for hjemmesideejere, der gerne vil have en god synlighed på Google.

Få en analyse og en hurtigere hjemmeside nu

En langsom hjemmeside giver som sagt en dårlig oplevelse for de besøgende på hjemmesiden. Hos Webpedel analyserer en specialist hjemmesiden for at identificere problemet. Vi gennemgår al teknikken, og kommer med forslag til, hvad der kan øge hjemmesidens hastighed. Vi ser på, om det er muligt at komprimere indholdet eller rydde op i rodet kode for at få hjemmesiden til at arbejde mere optimalt. Foruden hjemmesidens opsætning kan en server med en langsom svartid være med til at reducere sidens hastighed. Er det tilfældet, bør du overveje at flytte hjemmesiden. Det kan du læse mere om her: flyt hjemmeside. Vores hjælp og forbedring af teknikken vil forkorte den tid, det tager for hjemmesiden at loade og blive synlig for brugeren. Målet er altid at gøre din hjemmeside bedre – uden at den mister vigtige funktioner.

Bemærk at Webpedel udelukkende arbejder med hastighedsoptimering af WordPress hjemmesider.

 

Webpedel kan også hjælpe med en helt ny hjemmeside

Webpedel et et webbureau med speciale i WordPress hjemmesider. Overvejer du en helt ny hjemmeside, kan du med fordel læse mere om emnet her: Ny hjemmeside

Skal hjemmesiden være hurtigere på nettet?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage