Redesign af hjemmesider

Det er aldrig for sent at få en bedre hjemmeside

Er det tid til et redesign af den gamle hjemmeside? Måske fordi tiden er løbet fra den? Eller udvikling af din virksomhed kræver en opdatering af nuværende funktioner? Måske du bare ønsker et mere moderne udtryk? Webpedel er et erfarent og professionelt webbureau, der blandt andet er specialiseret i opdatering og modernisering af hjemmesider. Både hvad design og funktionalitet angår og endda til gode priser. Det har aldrig været vigtigere, at eje en professionel hjemmeside.

Det skal være en fornøjelse, når man klikker rundt på siderne. Både hvad angår teknik og design. Søgemaskiner, brugere og kunder stiller høje krav, som hjemmesideejere ikke kan se bort fra. Derfor må designet på din hjemmeside ikke stå stille. Den skal være i bevægelse. Især hvis hjemmesiden har et professionelt formål. Vil du læse mere om krav til moderne hjemmesider, kan du klikke her: Alt om nye hjemmesider.

Hvornår er det tid til at overveje et redesign?

Det er tid, hvis du er nødt til at zoome ind på mobilen, for at læse dine webtekster. Eller har besvær, når du vil navigere rundt på siderne. Eller hvis dit design ikke lever op til den kvalitet og standard, du gerne vil formidle. Dertil skal din hjemmeside være brugervenlig hvad angår hastighed, navigation og opbygning. Måske du har bygget din gamle hjemmeside i et andet CMS (Content Management System), men ønsker at skifte til WordPress? Uanset årsagen, så hjælper vi dig. Du får en hjemmeside der er gennemtænkt med fokus på din målgruppe. Alle de hjemmesider vi designer, er skræddersyet til et professionelt formål.

Vi udvikler den hjemmeside, du har brug for

En ny hjemmeside sikrer dig et moderne udtryk og et responsive design. Dertil kommer en garanti for, at den kan læses på alle skærme. Et godt webdesign består af en helhed, der fungerer på alle planer. Dét kræver styr på en lang række detaljer – og dem sikrer vi, kommer på plads. Er du i tvivl om, hvad du har brug for? Alt du behøver gøre, er at ringe og få en snak om din hjemmeside. Så ser vi på den, og kommer med et bud på opdateringer. Vil du høre mere om vores priser, så er du altid velkommen til en uforpligtende snak.

 

Redesign af din hjemmeside – sådan gør vi

Som kunde hos Webpedel får du tildelt en konsulent fra teamet. Han/hun vil hjælpe med de spørgsmål, der måtte opstå løbende. Målet og resultatet er vigtigt, men det er processen også. Redesign af hjemmesider er en opgave og en kernekompetence, vi sætter en ære i at arbejde med. En af de store fordele ved at købe en hjemmeside hos Webpedel er, at du ikke bliver bundet til et fast abonnement. Eller mødt med uventede omkostninger. Du kan se flere eksempler på vores design i WordPress her: Professionelle hjemmesider.

Skal vi tage en snak om din hjemmeside?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage