Webdesign til skoler

eksempler på gode hjemmesider

Psykoterapeut-skolen SEOP fik en stærk portal

Skolen for Eksistentiel & Oplevelsesorienteret Psykoterapi (SEOP) skulle have en ny hjemmeside. Den nye side skulle opfylde mange krav til forskellige målgrupper. Den skulle være en stærk portal. Både for skolens studerende og dens undervisere. Studerende med brugerlogin skulle bruge siden til at finde og læse nyt undervisningsmateriale og nyhedsbreve. Der skulle også være en kalender med skolens aktiviteter og en funktion for tilmelding til disse. Brugerne af hjemmesiden skulle have mulighed for at booke lokaler. Underviserne skulle have en særlig adgang til elektronisk registrering af deres fravær – og meget, meget mere. Den nye hjemmeside skulle kort sagt omfavne en stor og moderne skoles behov – og være et effektivt værktøj online for alle sine brugere. 

NB: Vi har altid et godt tilbud til dig, der er på udkig efter en ny og billig hjemmeside.

Følgende funktioner blev inkluderet i det nye design: 

Kresten Kay

Faglig leder, Skolen for Eksistentiel & Oplevelsesorienteret Psykoterapi

Sans for detaljer, god kommunikation og professionalisme.

Igennem udarbejdelse og samarbejde om to hjemmesider henholdsvis seop.dk og krestenkay.dk, har Christian Thomsen og teamet på Webpedel, virkelig imponeret mig i både professionalisme, sans for detaljer og ikke mindst – god kommunikation om muligheder og design af hjemmesider.

Mine ønsker er blevet hørt og omsat til to hjemmesider som jeg er særdeles glad ved. Hele processen fra de spæde overordnede tanker, til de endelige hjemmesider, er blevet varetaget med dedikation, overholdte deadlines og gode forklaringer på mine mange spørgsmål undervejs.

Jeg kan kun give Christian og Webpedel mine varmeste anbefalinger.

Skal hjemmesiden på plads nu?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage