Hjemmeside til forening

Her er jeres forening sikret en flot og brugervenlig hjemmeside

Hos Webpedel er vi specialister i at designe enkle hjemmesider til store og små foreninger. Vi har allerede erfaring med at udvikle og designe løsninger til grundejerforeninger, almennyttige foreninger, boligforeninger og sportsforeninger. Blot for at nævne nogle eksempler. At udvikle en ny hjemmeside er en større opgave. Den kræver både tid og ressourcer fra jeres side. Men med hjælp fra et bureau der allerede har god erfaring på området, kommer I hurtigt i mål med et godt resultat. 

Vi rådgiver om designet, og fører jeg godt gennem alle beslutninger

Med et professionelt team i ryggen, bliver I ført godt gennem hele processen. Fra start til slut. Vi er et bureau med mange glade kunder og hjemmesider bag os. Faktisk har Webpedel mere end 7 års erfaring med at hjælpe foreninger godt ud på nettet – med flot og funktionelt design. I vil opleve et engageret team, der altid er klar med kreative løsninger og idéer, der vil højne brugeroplevelsen og give jeres medlemmer værdi. Lyder det som noget for jer? Vores samarbejde starter med en god snak om den nye hjemmeside og et uforpligtende tilbud på opgaven.

Hjemmesider kører bedst med god support

Skal jeres nye hjemmeside fungerer optimalt på sigt, er det vigtigt, at I sikrer løbende vedligehold og opdatering af sidens teknik. I kan vælge at klare det selv, eller I kan vælge at lade Webpedel være webmaster. Ved tilkøb af support vedligeholder vi foreningens nye hjemmeside for jer. Det er også muligt at købe support og hjælp ad hoc. Vi har en fast timepris, og tilbyder fakturering ned til 15 minutter ad gangen. I kan læse mere om løbende vedligeholdelse og support her: Få tilbud på en serviceaftale.

 

Hvad koster en ny hjemmeside til foreningen?

Prisen på en ny foreningshjemmeside varierer alt efter hvor meget hjemmesiden skal kunne. En avanceret hjemmeside vil altid koste mere end en simpel hjemmeside. Men hos Webpedel skal alle foreninger – uanset størrelse – have mulighed for at få en flot hjemmeside. Derfor skal I ringe og få et skræddersyet tilbud. Så er vi sikre på, at I får en pris der stemmer overens med jeres egentlige behov.

 

Bliver foreningen bundet til en aftale?

Nej, det gør den ikke. Når hjemmeside er færdig, tilhører den foreningen. Men vi står altid klar, hvis I på et senere tidspunkt vil udvikle sidens funktioner og design.

 

Nye hjemmesider - læs mere og se eksempler

Der er mange detaljer, der skal spille godt sammen på en ny hjemmeside. Har I lyst til at dykke ned i emnet, kan I læse mere her: Ny hjemmeside. I kan også klikke videre og se eksempler på gode hjemmesider

Ønsker jeres forening et tilbud fra Webpedel?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage