Opdatering af ældre hjemmesider med nyt WordPress design

Er tiden løbet fra din hjemmeside? Så er en flot opdatering i WordPress den bedste løsning

Har du brug for hjælp til et redesign og/eller opdatering af en ældre hjemmeside? Webpedel er et erfarent og professionelt webbureau, der er specialiseret i opdatering og modernisering af hjemmesider. Både hvad design og funktionalitet angår. Det har aldrig været vigtigere, at hjemmesider med professionelle formål er opdaterede, og fungerer som de skal. Både hvad teknik og design angår. I dag stiller søgemaskiner, brugere og kunder høje krav til teknik og brugervenlighed. Krav, som professionelle selvstændige og virksomheder ikke kan se bort fra. Opdatering af WordPress hjemmesider hos Webpedel, sker hurtigt, effektiv og billigt. Alt du behøver gøre, er at ringe og få en snak om din hjemmeside. Så ser vi på den og kommer med et bud på, hvad den trænger til.

Forny dig med en professionel hjemmeside

Måske det er tid til at købe en ny hjemmeside? Med et skarpt og mere tidssvarende design end det nuværende? Hos Webpedel designer og skræddersyr vi moderne hjemmesider med responsive design. Så er du garanteret, at en ny hjemmeside kan læses på alle skærme i alle størrelser. Uden problemer. Du får en løsning, hvor alle detaljer på hjemmesiden er gennemtænkt. Oven i det er vi fleksible og rimelige med vores priser på nye hjemmesider. Du kan trygt ringe til os og få et personligt tilbud, der matcher dit behov og budget. 

Kundefordele med værdi

Alle kunder hos os får tildelt deres egen konsulent, eller webpedel, som vi kalder det her i huset. Han/hun vil løbende hjælpe med store og små spørgsmål. Hos os er målet er vigtigt, men det er processen også. Opdatering af hjemmesider er en service og en kernekompetence vi sætter en ære i. Hos Webpedel bliver man ikke bundet til et fast abonnement eller mødt med uventede omkostninger. Vi gør kun hvad vi aftaler. Gør det til en fast pris og inden for 24 timer. Vil du høre mere om vores priser, så er du altid velkommen til en uforpligtende snak.

 

Vil du læse mere om design af nye hjemmesider

Der er mange detaljer, der skal spille godt sammen, for at give din potentielle klienter en god oplevelse – uanset om de læser din hjemmeside på en mobiltelefon eller en stor skærm. Har du lyst til at dykke ned i emnet, kan du læse mere her: Ny hjemmeside. Du kan også se eksempler på vores design i WordPress her: Professionelle hjemmesider.

Er det tid til opdatering af din hjemmeside?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage