Flotte og professionelle hjemmesider til terapeuter

Skal et nyt webdesign åbne døre til nye klienter?

Nye hjemmesider til terapeuter, psykologer og coaches er et af vores specialer. Sammen med seop.dk der uddanner terapeuter, har vi udviklet et særligt webdesign til dig, der er inden for denne branche. Vi har skabt en løsning, der faciliterer alle de ting en god hjemmeside til terapeuter, skal have. Blandt andet at være brugervenlig og appellerende til målgruppen der søger terapi og samtaler. Denne enkle løsning er til stor fordel for dig, der er i terapeutbranchen. Vi kan nemlig genbruge vores erfaring fra hjemmeside til hjemmeside – og dermed holde prisen nede. 

Ny hjemmeside eller opdatering af den gamle

Vores hjemmeside til terapeuter er for alle. Uanset hvor i din karriere du befinder dig. Det betyder altså ikke noget, om du er nyuddannet, og er på vej med din første hjemmeside. Eller du allerede er online med en ældre hjemmeside, der har brug for et mere moderne udtryk. Vi har et godt tilbud til dig. Uanset hvad. Hos os får du en løsning, der giver dig en flot og konkurrencedygtig hjemmeside i branchen. Hvis du vil, kan du læse mere om re-design og opdatering af hjemmesider. 

Professionel hjælp giver et professionelt resultat

Der er flere fordele ved at vælge en hjemmeside fra et professionelt webbureau. Du får hjælp til en lang række af funktioner og muligheder, der kan være lidt svære at opsætte på egen hånd. Som kunde hos os slipper du altså for at sætte dig ind de tidskrævende tekniske detaljer, der hører til en ny hjemmeside. Vi tager hånd om det hele for dig. Blandt andet:

 • Integrationen af terapeutbooking eller andre relevante tjenester.
 • Persondataforordningen og sikkerhed på hjemmesiden.
 • Oprettelse af en blog.
 • Instruktioner på video så du selv kan arbejde videre med din hjemmeside.
 • Kalender og booking systemer.

Din hjemmeside er vigtig - også for os

Vi er et webbureau med en særlig interesse for små erhvervsdrivende og deres hjemmesider. Vi ved, hvor vigtig kvaliteten af dit design er, for at tiltrække nye klienter. Derfor har vi altid fokus på den gode brugeroplevelse for klienterne. Uanset om du køber et simpelt design eller bestiller de mere avancerede funktioner. Vi skræddersyer en professionel terapeuthjemmeside til dig – med et unikt udtryk. Alle tilbud på hjemmesider inkluderer: 

 • Flotte webdesign og udvikling i WordPress.
 • Oprettelse af nyt indhold eller overførsel af indhold fra gammel hjemmeside.
 • SEO-venlig opsætning (Korrekte undersidetitler og slugs).
 • Responsive design (Mobil, tablet, laptop, desktop).
 • Første års hosting inkluderet eller overførsel til egen hosting-løsning.
 • Sikkerhedsopdateringer første år inkluderet – CMS, tema og plugins.
 • Databehandleraftale som lever op til GDPR-krav.

 

Nye hjemmesider - læs mere og se eksempler

Der er mange detaljer, der skal spille godt sammen, for at give dine potentielle klienter en god oplevelse – uanset om de læser din hjemmeside på en mobiltelefon eller en stor skærm. 

Du kan læse om priser her: WordPress hjemmesider – pris og tilbud 

Skal vi tage en snak om en ny hjemmeside?

Vi svarer inden for 24 timer på alle hverdage